Www.somaliunit.com :: view topic – anti-conceptiemiddelen

View previous topic :: View next topic   Author Message Ladaneey
Die Hard

Joined: 07 Dec 2004
Posts: 200
Location: Anywhere

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 8:19 am    Post subject: Reply with quote

Hannah_cadey wrote:
hhahha ladaneey, je begrijpt mijn punt niet meid.

k ben zeker niet denigerend tegenover huisvrouwen, ik heb alle respect en lof voor hen. Mijn lieve moeder bleef ook thuis bij haar kindertjes en ik ben daar heel blij mee. Ik had altijd mijn lieve ma met haar bigsmile en open armen wachten wanneer ik thuis van school kwam. en ik moet zeggen dat gaf me alijd een lekker gevoel. En die stay home moms verdienen allemaal een groot respect.

Dat wilde ik alleen duidelijk maken. Ik kijk echt niet neer op zulke moeders,

Ik wilde ingaan op je bewering dat een Vrouw des huizes zelfde zou betekenen als een huisvrouw, dat is niet zo. Een huisvrouw betekent een vrouw of een moeder die fulltime thuis zit en die de zorg voor de kinderen en het huishouden geheel op zich neemt. Je zou het meer als een beroep kunnen zien.( nobele nog ook ). en vrouw des huizes is gewoon de vrouw van het huis, de vrouw op wiens naam op het huis staat.. groot verschil meid!!!

Als jij 10 kinderen wil, go ahead ik hou je niet tegen, er is niets mis mee als je zelf voor kiest. Maar ik had het over mezelf dat ik echt niet de rol als een moeder van 10 kinderen kan vervullen. Het liefst zou ik meer uit het leven willen halen en als je eerlijk moet wezen, kan dat niet met 10 kinderen thuis.

ik ben blij te horen dat je niet neerkijkt op vrouwen die 24/7 thuis zitten……enhe ik ben het niet met je eens als je zegt dat vrouw des huizes de vrouw is wiens naam op het huis staat,, het huis kan net zo goed op de naam van de man staan en dat wil niet zeggen dat je niet de vrouw des huizes bent….. any way dat was mijn mening……… enhe nog 1 ding,, jij zegt dat een huisvrouw een fulltime moeder is en doet het huishouden….. wou je dan zeggen dat je niet voor je kids zou zorgen of je huis een beetje opfrissen als je zou werken of wat dan ook????
_________________
Zolang je van iemand houdt om zijn kwaliteiten is er niets ernstigs aan de hand. Maar als je hem begint te beminnen om zijn fouten, dan is er liefde in het spel.

Back to top Hannah_cadey
Regular

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 21
Location: Wassenaar

PostPosted: Fri Feb 04, 2005 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

damn meid je snapt me nog steeds niet.

weet je wat ik ga je met een vb uitleggen het verschil tussen vrouw des huizes en een huisvrouw.

Vrouw des huizes : Ik woon thuis met mijn vader en broers, dus omdat ik het oudste en enige vrouw in het huis ben, ben ik gelijk Vrouw des huizes.en nog andere voor vb voor de zekerheid, als je samenwonennd of gehuwd bent, staat het huis op 2 namen die van de man en die van de vrouw En ja hoor, dat maakt je de vrouw des huizes en je vriend of man

de man des Huizes.( en je hebt gewoon een baan en misschien geen kinderen ) Die term is een gebruikelijk term!!!!!. Het heeft niets met meningen te maken. Als ik een appel zie en ik zeg nou dat is gewoon peer, want het is mijn mening. Dat zou nergens op slaan, snappie

Huisvrouw : Een vrouw die haar werk heeft opgegeven om thuis bij d r kinderen te zitten, dus met andere woorden fulltime huisvrouw.( je hebt ook fulltime huisman die thuis zit met de kinderen) die benaming heb ik niet verzonnen meid, het is iets wat zo wordt genoemd. Als je werkt en je komt thuis, tuurlijk ga je voor de kinderen zorgen.Maar als je letterlijk bekijkt ben je de parttime huisvrouw, want je bent niet de hele dag thuis bij je kinderen, dat heb ik expres zo simpel voor je uitgestippeld, hopelijk snap je het wat ik eindelijk bedoel. Plz leg me geen woorden in mijn mond dat ik niet voor mijn kinderen wil zorgen, wanneer ik simpelweg een baan heb.

Ps : ik snap niet eens waarom we een discussie gaan voeren wat het verschil is tussen een huisvrouw en vrouw des huizes. Het zijn gewoon vergelijken van appels met peren
_________________
bla bla bla bla bla en oh ja nog eens bla

Back to top
View user's profileSend private message
Ladaneey
Die Hard

Joined: 07 Dec 2004
Posts: 200
Location: Anywhere

PostPosted: Fri Feb 04, 2005 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

hopeloos……… veel plezier any way met je baan
_________________
Zolang je van iemand houdt om zijn kwaliteiten is er niets ernstigs aan de hand. Maar als je hem begint te beminnen om zijn fouten, dan is er liefde in het spel.
Back to top Hannah_cadey
Regular

Joined: 25 Nov 2004
Posts: 21
Location: Wassenaar

PostPosted: Fri Feb 04, 2005 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

vaaaaaaaaag wijf walahi, ik ben al verbaasd dat ik je wat probeerde uit te leggen,( zonde van de tijd) maar tevergeefs niets dringt tot die zaagsel van je door, ik hou het gewoon op, en jij succes met je 10 kidzzz saaxibad Wink
_________________
bla bla bla bla bla en oh ja nog eens bla
Back to top
View user's profileSend private message
Girlyyy
Regular

Joined: 13 Feb 2005
Posts: 33

PostPosted: Sun Feb 20, 2005 7:58 pm    Post subject: Reply with quote

hahha Hannah, laat haar. jullie hebben 2 hele verschillende meningen. Wat ik van die ladaneey erg zwak vind is dat ze je aanvalt om het feit dat je later geen huisvrouw wil worden met 80 kinderen.

Is dat tegenwoordig een misdaad. dan kun je al net zo goed al die werkende vrouwen opsluiten.
_________________
………………………………………….
Back to top
View user's profileSend private message
Ladaneey
Die Hard

Joined: 07 Dec 2004
Posts: 200
Location: Anywhere

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 11:52 am    Post subject: Reply with quote

Girlyyy wrote:
hahha Hannah, laat haar. jullie hebben 2 hele verschillende meningen. Wat ik van die ladaneey erg zwak vind is dat ze je aanvalt om het feit dat je later geen huisvrouw wil worden met 80 kinderen.

Is dat tegenwoordig een misdaad. dan kun je al net zo goed al die werkende vrouwen opsluiten.

waar heb je het in godsnaam over nayaa???????

wat aanvallen?????? k gun haar het beste wlahi,, waarom zou k haar aanvallen??????we hadden alleen een mening verschil over een woord and that was that…………..

pls sis ga voortaan beter lezen voor je hier bulshit gaat lullen………..

alle werkende vrouwen opsluiten kulahaa……..
_________________
Zolang je van iemand houdt om zijn kwaliteiten is er niets ernstigs aan de hand. Maar als je hem begint te beminnen om zijn fouten, dan is er liefde in het spel.

Back to top Girlyyy
Regular

Joined: 13 Feb 2005
Posts: 33

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

meid, neem dit niet persoonlijk. zo kwam het voor mij over, maar dat heb je me nu uitgelegd, maar ff serieus kon je dat niet op een normale manier doen. damn
_________________
………………………………………….
Back to top
View user's profileSend private message
Ladaneey
Die Hard

Joined: 07 Dec 2004
Posts: 200
Location: Anywhere

Back to top Girlyyy
Regular

Joined: 13 Feb 2005
Posts: 33

PostPosted: Wed Feb 23, 2005 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

jaaa, oke, doe maar nu rustig, niets aan de hand hierzo Laughing
_________________
………………………………………….
Back to top
View user's profileSend private message
Ladaneey
Die Hard

Joined: 07 Dec 2004
Posts: 200
Location: Anywhere

PostPosted: Thu Feb 24, 2005 10:02 am    Post subject: Reply with quote

Girlyyy wrote:
jaaa, oke, doe maar nu rustig, niets aan de hand hierzo Laughing

hoezo nix aan de hand???????? jij was tog degene die vond dat er heeeeeeeeel wat aan de hand was……

damnnnn sommige mensen zijn raar wlahi….. ee dag kadhe laakiin
_________________
Zolang je van iemand houdt om zijn kwaliteiten is er niets ernstigs aan de hand. Maar als je hem begint te beminnen om zijn fouten, dan is er liefde in het spel.

Back to top Iron_Man
Die Hard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *